Belysning

LED lysrör

Vi har det i särklass största sortimenten av LED lysrör i Sverige med mest ljusflöde, 200lm/W. Vi är ensamma om Intertek Semkos S-märke på våra T8 rör. Alla olika längder går att anpassa med olika W-tal för att optimera ljusmängden efter kundens önskemål. Vi kan ersätta alla olika lysrör, även de som drivs av HF-don. Vi lämnar 5 års garanti på LED lysrör. Nedan följer vårt sortiment men du kan också kontakta oss och informera om vilket lysrör du ska ersätta så återkommer vi med ett förslag och en besparingskalkyl. 

LED paneler

LED paneler för innertak eller montering med vajrar. För användning på kontor, hotell, sjukhus, skolor mm. Ger en jämn, icke bländande ljusspridning. Levereras med flimmerfri 1-10V dimbar LED driver. Alternativt med MeanWell Dali driver.

LED Flood light

Områdesbelysning av högsta kvalitét med den senaste tekniken inom LED. Effektiv kylning håller värmen under 55° för att förhållandena för dioderna ska optimeras och därmed öka diodernas livslängd och kontinuerliga ljusstyrka. Ca 180 lumen/W, att jämföra med ”vanlig” LED som ger ca 90-110 lm/W. IP67 lufttrycksreglering, härdat glas, vatten- och dammtät.

Track/Gimbal/Surface

EN BUTIKSLAMPA - OÄNDLIGA MÖJLIGHETER…

Varmt eller kallt ljus? Ändra med fjärrkontrollen.Track light/Surface downlight/Gimbal downlight med justerbar färgtemperatur och dimfunktion. Unik serie för butiker, museum, stormarknader, kontor, hotell mm. Ger mycket stor energibesparing.

Justera enkelt färgtemperatur mellan 2700-6500K, dimma till önskad ljusstyrka och ljuset är perfekt anpassat efter butikens miljö.

Tillagd i varukorgen